Göteborg

Pihl Center

Välkommen till Pihl Center på Töpelsgatan 5 med fokus på atmosfär och läge. Lokalerna är moderna och ljusa. De rymliga konferensrummen och de trevliga mötesytorna inbjuder till större möten och event.

Endast ett stenkast bort från lokalerna på Töpelsgatan finns stadens puls, restauranger och shopping. Alldeles runt knuten finns Delsjöns härliga natur, med vackra motionsslingor, Skatås Gym- och motionscentrum, sjöar och möjlighet till rekreation. Här kombinerar du det bästa av två världar.

Ett stenkast längre bort finns GFRK Ridklubb – en ridskola där både hästar och människor utvecklas och trivs och för den som vill lämna hunden på dagis under arbetsdagen, finns Delsjöns Hundcenter att tillgå.

Med GLTK tennisklubb som närmsta granne har du alltid tillgång till tennis, gym, sport-shop, catering och god lunch.

Varje dag erbjuder två närliggande restauranger utkörning av lunch/catering för de som önskar. Både för mindre och större sällskap.

Företag på Pihl Center

Här sitter för närvarande C.I Pihl, Market Solutions, Flodéns och Trevi Revision.

C.I. Pihl
C.I. Pihl är en konsultverksamhet för internationella system- och komponentleverantörer med fokus på affärsutveckling, projektledning och etablering av tekniska projektteam. Vill du veta med om C.I.Pihl AB? Klicka här för att komma till hemsidan.

Market Solutions
Market Solutions är en mediebyrå i Göteborg med inriktning mot digitala medier. De sköter medieplanering, förhandlingar, analyser samt uppföljningar av mediesatsningar. För att komma till Market Solutions hemsida, klicka här!

Flodéns
Flodéns arbetar med att leda och genomföra byggnadsentreprenader samt att utveckla och underhålla fastigheter i Göteborgsområdet. Vill du veta med om Flodéns? Klicka här för att komma till hemsidan.

Trevi Revision
Trevi Revision är ett revisionsbolag som inriktar sig mot små och medelstora företag. Klicka här för att komma till Trevis hemsida.

Everest Business Solution AB
Everest Business Solutions AB säljer och implementerar affärssystemet Microsoft Dynamics NAV. Vi förvaltar även helägda dotterbolaget Indi:d AB med dotterföretaget Seven Summits Consulting Pvt Ltd. Genom detta bolaget kan koncernen erbjuda konsulttjänster via Indien.
Everest är genom sin sammansättning av anställda en av Sveriges mest erfarna Microsoft Dynamics NAV-Partners. Klicka här för att komma till hemsidan.

Lediga lokaler

För tillfället har vi inga lediga ytor.

Hitta hit

Avstånd

  • Skatås motionscentrum: 1,4 km
  • GLTK Tennis: 120 meter
  • Centralstationen: 4,3 km
  • Landvetter Airport: 24 km
  • Liseberg/Korsvägen: 2,5 km
  • Munkebäckstorget: 2 km
  • Danska vägen: 1,8 km
  • Delsjö Golfklubb: 7 km